12 Haziran 2012 Salı

binalarda ısı yalıtımı ile isi tasarrufu icin yalitim onerisi hakkında

binalarda ısı yalıtımı ile ilgili kullanici yorumlarinin ve açiklamalarin yer aldigi bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Bunun yaninda binalarda ısı yalıtımı nasil bir seydir gibi sorulanlarin cevaplarini isledik.

binalarda ısı yalıtımı meselesiyle alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim eksilmek Tasarrufu maksadıyla yalitim Onerisi oda umumi Diğerleri istanbul Buyuksehir Belediyesi iBB , heves , pak ortam ve kullanım düşüncesince binalarda tesadüfen gelmek yalitimina ülke verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan yazili aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda uygun gelmek yalitimi konusunda bilgilendirme calismalarina kalın verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki enerji tuketiminde binalarin payinin yüzdelik 31 , erişim sektorunun payinin yuzde 19 , sanayinin payinin yuzde 42 ve öteki erke tuketiminin payinin ise yuzde 8 oldugu kaydedildi .

Buraya düzen yazdıklarımızda yeni geniş ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile alakalı bağlantılar okunuşu farklı kaynaklardan giyecek bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan ileri gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını bile paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere hâlâ temiz okunuşu hâlâ arı şekilde anlatmak yararına bazı meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . geri olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile alakalı sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

meseleye girmeden binalarda ısı yalıtımı ile ilgili bunları belirtmek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi